As putea fi blogger oficial la Turul Ciclist al Sibiului

Sibiul e ciclist. O dovedesc zecile de kilometri de piste de biciclete, invidiate de alte orase din tara. O dovedeste faptul ca proiectul lui Tudor „CeMerita” Popa a castigat finantarea Raiffeisen Comunitati prin voturile ciclistilor sibieni. Ciclisti pe care-i vedem in numar tot mai mare prin oras si pe traseele din imprejurimi. O dovedeste, de cativa ani, Maratonul Geiger – cel mai dificil maraton de mountain bike din Romania, care aduna la start sute de participanti, inclusiv parinti cu copii la categoria Family. O dovedesc performantele echipei Pro Cycling Geiger Team.

Si, incepand de anul trecut, o dovedeste Turul Ciclist al Sibiului. La care, cu onor, am participat 😉 In calitate de membru al unei echipe a unui sponsor, „m-am dat” pe traseul pe care-l puteti vedea aici:

Evenimentul s-a numit Cursa Sponsorilor si s-a tinut pe 2 iulie 2011. Au fost sponsori care au avut cate trei echipe inscrise, fiecare cu cel putin opt membri. Au venit cu biciclete de la cele mai performante, la biciclete vechi, de oras. Au fost participanti trecuti de 55 de ani, dar cu suflet tanar. Pentru cei mai multi nu a contat pozitionarea in clasament ci dorinta de miscare.

„Performanta” mea – o ora si doua minute – nu s-a putut compara cu cea a primilor sositi, insa eu am fost multumit, mai ales ca veneam dupa cativa ani fara sa biciclesc, pe o bicicleta de imprumut, si cu prea multe kg la bord (vezi foto 🙂 ).

Dsc_0140Dsc_0141Dsc_0149Dsc_0169-2

Intre timp, mi-am luat bicla si am dat jos kile. Nu stiu daca anul asta se mai organizeaza Cursa Sponsorilor, asa ca ar fi fain daca as putea participa macar ca blogger oficial. As putea participa la toate etapele intr-o masina oficiala, insa ultima ar fi cireasa de pe tort: dupa traseul superb prin Marginime, m-as da jos la iesirea din Mandra si as trece cu plutonul prin fata casei alor mei din Ocna. Sa ma arate vecinilor ce bine am ajuns 🙂

Informatii despre editia de anul asta gasiti pe saitul oficial ciclism.sibiu.ro. Iar in timpul desfasurarii, veti gasi si aici.

Reclame

2 gânduri despre &8222;As putea fi blogger oficial la Turul Ciclist al Sibiului&8221;

  1. <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:10pt"><div><span>Faina, si era luata cu imprumut de la un om bun!</span></div><div><br></div> <div style="font-size: 10pt; font-family: &quot;times new roman&quot;, &quot;new york&quot;, &quot;times&quot;, serif"> <div style="font-size: 12pt; font-family: &quot;times new roman&quot;, &quot;new york&quot;, &quot;times&quot;, serif"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"></div></div></div></div></body></html>

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s