50000 de lei pentru ochii unui copilas de 10 luni

L-am vazut pe ProTv acum 3 zile si m-am hotarat pe loc sa fac ceva sa-l ajut. Azi am trecut pe la banca. Sper sa nu fie prea tarziu si sa se mai poata face ceva.

Ianis_andrei_neagoe

Il cheama Ianis Andrei Neagoe, are 10 luni si cancer la ambii ochi. Mi-e greu sa scriu mai mult despre el, asa ca preiau de pe saitul Pro:

Parintii unui bebelus care are cancer la ambii ochi se roaga pentru o minune: sa stranga banii necesari pentru a-l opera in Germania, pentru a-i salva atat vederea cat si viata.

Ianis e vesel si plin de viata, dar privirea sa este din ce in ce mai incetosata. Parintii lui il stiau perfect sanatos pana acum o luna, cand un diagnostic cumplit, retino-blastom la ambii ochi, a cazut ca un traznet peste ei.

Medicii le-au spus ca in Romania nu pot face altceva decat sa-i scoata globii oculari. Atunci mama lui Ianis a cazut psihic.

Timpul se scurge nemilos pentru Ianis: peste cateva zile va incepe cea de-a doua cura de chimioterapie si, daca parintii nu vor ajunge cu baietelul in cel mai scurt timp in Germania, pentru operatie, – dupa cea de-a treia cura, va ramane fara un ochi. Apoi, fara celalalt. Toata familia lui Ianis, adica 6 persoane, copii, parinti si bunici, traiesc din 1200 de lei. Spera ca medicii de la Bucuresti ii vor convinge pe mai marii ministerului sanatatii sa compenseze macar o parte din costurile tratamentului. Dar ei nu au bani nici macar pentru o calatorie cu trenul peste hotare.

Parintii lui Ianis spun ca orice ban inseamna acum o raza de lumina pentru copilul lor. Asteapta ajutorul semenilor, cit de mic, pina cind nu va fi prea tirziu.

Au mai scris despre el cei de la curier.ro:

Se pare c?? de 50.000 de lei e nevoie pentru ca b??ie??elul s?? poat?? fi tratat la cli­nica din Germania. Doritorii pot sus??ine familia prin do­na??ii în:

CONT BCR (LEI) – RO 98 RNCB 0022 0866 5871 0001

CONT BCR (EURO) – RO 71 RNCB 0022 0866 5871 0002

Titular: Neagoe Georgeta Alina.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s