La Redal Cafe din Promenada Mall Sibiu se dau tepe

Am iar motiv sa ma plang de Redal, dupa faza asta.

Povestea-i asa: doua prietene s-au dus aseara la Redal Cafe-ul din mall-ul nostru sibian. Au consumat, au platit (ceva peste 20 de lei). Au achitat cu o bancnota de 100 de lei, insa au primit rest de la 50. Nu si-au dat seama imediat, ci doar dupa ce au plecat si cea care a platit a vrut sa cumpere altceva, asteptandu-se sa aiba peste 70 lei in portofel. Avea cu 50 mai putin.

S-au intors, au explicat ce s-a intamplat, insa cea care a servit si care a incasat nu a recunoscut nimic. A spus ca nu isi aminteste si ca ea n-o sa dea bani din buzunar.

Asadar, cascati ochii, ca sa nu cascati punga. La Redal Cafe clientii sunt furati. De prezenta mea in orice locatie de-a lor s-au lins pe bot.

Redal_cafe_teapa

Update: vad ca nu sunt singurul care se plange de Redal. Tudor „CeMerita” Popa s-a plans si el mai demult.

Reclame

2 gânduri despre &8222;La Redal Cafe din Promenada Mall Sibiu se dau tepe&8221;

  1. O fost un pic si greseala si prietenei tale care trebuia sa se uite cand a primit restul, dar oricum tipa aia trebuia sa-si faca casa si sa vada ca are in plus cu 50 de lei. Eu nu plecam de acolo fara o explicatie plauzibila si fara sa verifice incasarile.

    Răspunde
  2. <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:10pt"><div><span>Tu presupui ca au ajuns in casa. Eu presupun ca nu.<br></span></div><div><span>Greseala a fost, intr-adevar, si a ei, insa nu stiu cati dintre noi socotesc restul exact de fiecare data cand sunt la cumparaturi. Eu stiu ca de multe ori nu-l verific la leu, arunc doar o privire si-mi fac o idee despre ce am primit. De cele mi multe ori incerc sa platesc cu bani ficsi. Cel mai sigur e cu cardul, acolo nu astepti rest.<br></span></div><div><span><br></span></div><div><br></div> <div style="font-size: 10pt; font-family: &quot;times new roman&quot;, &quot;new york&quot;, &quot;times&quot;, serif"> <div style="font-size: 12pt; font-family: &quot;times new roman&quot;, &quot;new york&quot;, &quot;times&quot;, serif"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"></div></div></div></div></body></html>

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s