Copywriting de stalp – vand casa in Sacel

casa_cindrel_watermark-scaled1000

In epoca internetului si a publicitatii online, mai sunt oameni care folosesc mijloacele traditionale, in cazul de fata clasicul anunt lipit pe stalp. Spre deliciul nostru 🙂

Sa le luam pe rand:

“Se face un sfert de ora de mers cu masina mica pana in Sibiu – drum de calitate, fara gropi!!!” – OK, nu vreau casa, vreau drumul. Cu cat il dati?

“DN1 fiind pe o strada paralela cu DN1!!!” – mmmm, n-am fost grozav la mate in liceu, dar din generala tot imi amintesc ca pentru paralelism e nevoie de minim doua drepte. Daca se refera la benzile DN1, ar fi tragic daca n-ar fi paralele.

“Poti sa ti animale, un ou sanatos” – eu stau la bloc, in oras, dar tin oua sanatoase si la mine acasa, respectiv in frigider. As putea tine si hamsteri sanatosi, dar nu-mi plac.

“Sa-ti faci afumatoare etc. ce in oras nu poti, si un aer mai curat!!!” – cand pui “afumatoare” langa “aer curat” oare nu se bat cap in cap?

“Ai toate mijloacele de transport in comun fiind pe DN1: tren, autobuze etc. la ore regulate!!!” – clar, pe DN1 circula trenuri la ore regulate. Nu merg regulat pe calea ferata, insa pe DN1 merg snur. Daca nu sunt gropi…

“Cand vi acasa gasesti o oaza de liniste si comfort!!!” – normal, gradina si animalele sanatoase se tin singure, nu trebuie sa le faci nimic, tu te poti bucura de liniste si confort.

La final: “Pretul foarte bun! Ocazie!”. Dupa seria de “!!!”, parca suna lipsit de convingere sa pui doar un “!” cand e vorba de pret.

Dar ce-mi place de mor e desenul din dreapta sus, cel cu muntii si soarele. Pentru asta, autorului i se pot ierta toate pacatele.

Reclame

Un gând despre &8222;Copywriting de stalp – vand casa in Sacel&8221;

  1. Pingback: S-a dus dracu’ poezia | alunelu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s