Cum faci un barbat sa-i cumpere un parfum doamnei

-898652734-900499776

In primul rand, alegi perioada potrivita, cea denumita atat de plastic „triunghiul mortii” de catre Groparu: intre Valentine’s, 1 si 8 martie.
Apoi scoti o brosura cu promotii dedicate femeilor incredibile. Intre paginile ei, pui un parfum no name, ca oricum noi masculii nu ne pricepem la chestii d’astea, pentru noi Lacoste, Lancome si Lancoste sunt acelasi lucru.
Acum, ca am vazut ca nu conteaza brandul, trebuie ca parfumul sa indeplineasca alte criterii la care sa aderam neconditionat. De exemplu, sa fie ieftin. Nici prea ieftin, sa nu para ca ne-am zgarcit, dar nici exagerat de scump (se stie ca la cele de firma platim brandul, nu calitatea). Undeva in jurul a 20 de beri e perfect. Apoi, sa fie mare, 100 ml e numa’ bine, sa aiba doamna un an intreg. Si, in cele din urma, designul ambalajului. Ceva familiar, dar totusi inedit pentru un parfum, ceva care sa atraga privirile barbatilor in cautare de cadouri. O pereche de sani ar fi OK pentru noi, dar poate naste discutii cu jumatatea. „Nu-ti mai ajung ai mei, nu-ti mai plac?” etc. Mai bine o minge de fotbal. Asta sigur o sa-i aduca aminte de noi cand suntem plecati cu baietii la meci.
Daca si miroase a fotbalist transpirat, e perfect… Chiar ar fi nevoie de o femeie incredibila ca sa nu ti-l sparga in cap.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s