Armata, cu barca pe pana prin Sibiu

Puteti vedea in imaginea de mai jos o scena surprinsa azi, pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu:

Armata_cu_barca_pe_pana_prin_sibiu

Un camion de armata, cu pana de cauciuc, duce in spate gramada de rugina in forma de barca, prin oras (oare ce-or face cu ea?). Ce nu se vede e camionul care tracteaza camionul cu pana. Deci o rabla cara o rabla care cara o rabla.

Scena mi-a adus aminte de intamplarea tragedia care s-a petrecut acum cativa ani, pe DN1, cand o vechitura din asta a Armatei, venita sa recupereze dintr-o rapa alt camion de armata care ramasese fara frane, a plecat la randul ei la vale, omorand un om. Fix ca-n bancul in care mureau patru militieni in accident, si inca patru la reconstituire. Ar fi de ras daca n-ar fi de plans.

Fapt e ca dotarea Armatei e praf. Uitati-va la barca aia. Camioane care n-ar trece ITP-ul nici intr-o suta de ani circula pe strazi, fara frane, cu pene de cauciuc, scotand gaze mai ceva ca o locomotiva pe carbuni. (BTW, cauciucul cu pana o fi de iarna?). Se dovedeste inca o data ca legile nu sunt aceleasi pentru toata lumea. Armata (si Biserica) sunt in afara lor, ei nu pot fi verificati si trasi la raspundere decat pe linie interna. Ceea ce o sa se intample… aaa, NEVER?

As vrea sa vad un politist de la Rutiera sau RAR-ul tragand pe dreapta un colos din asta si facand niste verificari, si sa ridice talonul si placutele cu numarul de inmatriculare. Dar o sa raman cu dorinta 😦

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s